Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζω στην εταιρία μας  DETIMA CONSTRUCTIONS  LTD.

Μια εταιρία που στόχο έχει να κάνει το όνειρο σας για την απόκτηση μιας κατοικίας, όπως εσείς την φανταστήκατε, πραγματικότητα.

Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, ακόμα και  σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατασκευασμένο σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας.

Στόχος μας

Το όραμά μας γίνεται και δικό σας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Οι δυνατότητες για την διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Η εταιρία μας διαθέτει και συνεργάζεται με πλειάδα αρχιτεκτόνων και ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, που αναλαμβάνει να σας παραδώσει το σπίτι σας ‘’με το κλειδί στο χέρι’’. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε φάση ανάπτυξης και χτισίματος του προκατασκευασμένου σπιτιού που επιλέξαμε. Γι αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, που ψάχνετε το μοναδικό, το ιδιαίτερο. Εσάς που δεν βλέπετε το σπίτι σας ‘’τέσσερις τοίχους’’, αλλά σαν συνεχεία της προσωπικότητας σας.

Οι ανθρωποι μας θα σας παρεχουν ολες τις απαραιτητες πληροφοριες, όχι μονο μεχρι να εγκατασταθειτε, αλλα και στην συνεχεια. Και αυτό για εμας είναι σπουδαιο… η σχεση μας να παραμενει ζεστη σπιτικη, ετσι όπως ξεκινησε!

Δεσμευόμαστε για τις εργασιες που αναλαμωανουμε και την ολοκληρωση τους, σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα το οποιο θα γνωριζετε από την αρχη

Στοχος μας. Να προσπαθουμε καθημερινα, να σας προσφερουμε εργασιες ποιοτικες,οι οποιες θα ανταποκρινονυαι στις προσδοκιες σας. Προδιαγραφες και εγγυησεις σε ολες τις εργασιες, από επαγγελματιες τεχνικους, στις καλυτερες τιμες της αγορας. Τα μεχρι σημερα αποτελεσματα εχουν δικαιωσει πληρως αυτή την επιλογη μας, καθως ολο και περισσοτεροι πελατες μας εμπιστευονται, και το οραμα μας γινεται και δικο τους οραμα


Στα πλαίσια μιας σφαιρικής εξέλιξης,

Εστίαση και στον ενεργειακό τομέα των κατασκευών.

Η χρήση δομικός χάλυβας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών  υλικών από το δομικός χάλυβας, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές  διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. 

Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού  και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες  εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον συντελεστή θερμοπερατότητας της τοιχοποιίας (ο οποίος φτάνει ακόμα και 0,11 W/m2K και επιτυγχάνει μείωση κατανάλωσης ενέργειας 75%-80% σε σχέση με τη συμβατική τοιχοποιία), μπορούν αποδεδειγμένα να τεκμηριώσουν γιατί σπίτια της εταιρείας DETIMA έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!


Πλεονεκτήματα της κατασκευής σκελετού από χάλυβα

Οι κατασκευές σκελετών από χάλυβα προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κατασκευές από τούβλα, σκυρόδεμα και ξύλινα


1) Δύναμη & Ανθεκτικότητα 

Τα δομικά εξαρτήματα από χάλυβα είναι ελαφρύτερα και ισχυρότερα από τα προϊόντα ξύλου ή σκυροδέματος που φέρουν βάρος. Μια τυπική κατασκευή χάλυβα που φέρει βάρος είναι 30% έως 50% ελαφρύτερη από μια ξύλινη ισοδύναμη. Αυτό κάνει την κατασκευή σκελετού από χάλυβα πολύ πιο δυνατή και πιο ανθεκτική από τις παραδοσιακές εναλλακτικές με ξύλινο πλαίσιο.

2) Εύκολη κατασκευή σε διαφορετικά μεγέθη

Τα χαλύβδινα καρφιά διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αντέχουν συγκεκριμένα φορτία σε κτίρια όλων των διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

3) Αντίσταση στη φωτιά

Οι κατασκευές από χαλύβδινο σκελετό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στη φωτιά, μειώνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε ένα κτίριο και καθυστερώντας την εξάπλωση μιας πυρκαγιάς σε περίπτωση που συμβεί. Ειδικά επιβραδυντικά φλόγας επιστρώσεις αυξάνουν αυτή την ιδιότητα του δομικού χάλυβα.

4) Ανθεκτικό σε παράσιτα και έντομα

Ο δομικός χάλυβας μπορεί να έχει καλές ιδιότητες αντοχής στην υγρασία, ανάλογα με την περιεκτικότητά του σε άνθρακα. Η θερμή επίστρωση ψευδαργύρου και οι επιπλέον επεξεργασίες σκόνης για ενισχυμένη αντοχή στη σκουριά θα κάνουν ένα δομικό στοιχείο χάλυβα ακόμα πιο άνοστο στις επιδράσεις του νερού – ένα σημαντικό στοιχείο για τα εξαρτήματα που εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες.

5) Αντοχή στην υγρασία και στις καιρικές συνθήκες

Ο δομικός χάλυβας μπορεί να έχει καλές ιδιότητες αντοχής στην υγρασία, ανάλογα με την περιεκτικότητά του σε άνθρακα. Η θερμή επίστρωση ψευδαργύρου και οι επιπλέον επεξεργασίες σκόνης για ενισχυμένη αντοχή στη σκουριά θα κάνουν ένα δομικό στοιχείο χάλυβα ακόμα πιο άνοστο στις επιδράσεις του νερού – ένα σημαντικό στοιχείο για τα εξαρτήματα που εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες.