Γιατί Detima

Σε κάθε περιοχή της Κύπρου

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας DETIMA μπορεί να μελετήσει και να υλοποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο κατοικίας, είτε με τη βοήθεια έτοιμων σχεδίων που θα προσκομίσετε είτε απλώς με τη δική σας καθοδήγηση, ώστε να προετοιμάσουμε εμείς τα σχέδια. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας! 

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε κάποια πρόταση από τον κατάλογό μας και να τον χρησιμοποιήσετε ως έχει ή να επέμβετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρακτικά άπειρες δυνατότητες διαρρύθμισης των χώρων προσφέρει και ο συνδυασμός μονάδων αρθρωτών μεταλλικών κοντέινερ.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε τη νέα σας κατοικία σε κάθε περιοχή της Κυπρου. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία DETIMA ή με τους κατά τόπους αντιπροσώπους μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σταθερά επιτυχημένη πορεία

Πολυετής πείρα με απόλυτα επιτυχημένη πορεία

Από το 2012 ερευνάμε πειραματικά και εξελίσσουμε τις μεταλλικες κατασκευές, βελτιώνοντας την τεχνογνωσία μας. Είμαστε σε θέση, επομένως, να σας προσφέρουμε άρτιες και αξιόπιστες λύσεις και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά συνεχίζουμε ανοδικά με διαρκή τεχνολογική έρευνα και πειραματικές μελέτες. Η ικανοποίηση των πελατών μας, αποδεικνύει τη σταθερά επιτυχημένη πορεία μας και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το όνομα DETIMA!Why light gauge steel?

Δυνατότητα οικοδόμησης: Η χρήση των χαλύβδινων δομών ελαφρού διαμετρήματος μειώνεται στις εργασίες πεδίου, μειώνει τη σπατάλη υλικών και βελτιώνει την ποιότητα της κατασκευής.
Ταχύτητα: Το LGS απαιτεί μικρότερο χρόνο κατασκευής σε σύγκριση με την κατασκευή τούβλων ή μπετόν. Συνολικά εξοικονομεί χρόνο έως και 30% για ένα έργο.
Ισχυρό αλλά ελαφρύ: Το LGS διαθέτει μεγάλη αναλογία αντοχής σε βάρος από οποιοδήποτε άλλο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κτιρίων. Εξαιτίας αυτού, εξοικονομείται μεγάλη ποσότητα ενίσχυσης κατά την κατασκευή της θεμελίωσης. Επιπλέον, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να μετακινηθεί από το ένα μέρος στο άλλο.
Ασφάλεια: Το LGS έχει τεράστια ασφάλεια για τους κατοίκους. Είναι πυρίμαχο και μη καύσιμο. Τα κτίρια από χάλυβα ψυχρής κατασκευής λειτουργούν καλύτερα κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών. Λόγω του μικρού βάρους, τα κτίρια είναι σχεδιασμένα για υψηλότερο σεισμικό και άνεμο φορτίο. H εγγενής αντοχή του χάλυβα επιτρέπουν στα σπίτια ελαφριών σκελετών να αντισταθούν σε τέτοια καταστροφικά γεγονότα όπως η πυρκαγιά, οι σεισμοί , και οι τυφώνες .Τα σπίτια μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να πληρούν τις υψηλότερες προδιάγραφες σεισμικής φόρτισης σε οποιοδήποτε μέρος της χωράς


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΛΥΒΑ

G550 με γαλβάνισμα Ζ275 G550 είναι η ιδανική προδιαγραφή χάλυβα για όλες τις εφαρμογές δομικών χαλύβδινων πλαισίων για την παροχή πλεονεκτημάτων σε μεταφορικά και αρθρωτά έργα, κοινωνικές κατοικίες μεγάλου όγκου, ειδικά διαμορφωμένα αρχιτεκτονικά σχέδια ή και ελαφρές εμπορικές εφαρμογές.H ποιότητα G550 είναι χάλυβας δομικού χάλυβα με γαλβανισμένη θερμική επίστρωση που αναπτύχθηκε ειδικά για να μεγιστοποιήσει την απόδοση των έργων κατασκευής χάλυβα εν ψυχρό.

 H ποιότητα χάλυβα G550 παρέχει την υψηλότερη δύναμη απόδοσης για να ελαχιστοποιήσει τη συνολικήαπαίτηση χάλυβα σε κάθε μία από τις κατασκευασμένες δομές. Εχει εγγυημένη ελάχιστη απόδοση 550MPa για μεγιστοποίηση της απόδοσης και χαμηλότερο κόστος κατασκευής. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχεται με πλήρη πιστοποιητικά συμμόρφωσης για να διασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές των υλικών είναι σύμφωνες με τα Διεθνή ΠΡΟΤΥΠΑ .

Τα ακόλουθα διεθνή πρότυπα αντιστοιχούν πλήρως ή εν μέρει στην παραγωγή και επεξεργασία υλικών διαστάσεων που παρατίθενται στο παρόν έγγραφο:
ISO 3575: Συνεχής χαλυβδοσωλήνα επικαλυμμένο με ψευδάργυρο φύλλο ανθρακούχου χάλυβα με εμπορικές και σχεδιαστικές ιδιότητες.
ISO 4998: Αδιάβροχο φύλλο ανθρακούχου χάλυβα επικαλυμμένο με ψευδάργυρο με δομική ποιότητα ISO 1460 Μεταλλικές επικαλύψεις - Επίστρωση γαλβανισμένη εν θερμώ σε σιδηρούχα υλικά - Βαρυμετρικός προσδιορισμός της μάζας ανά μονάδα επιφάνειας. Επίσης εμείς ΔΙΝΟΥΜΕ coil number στο πελάτη . Ποιο συγκεκριμένο κουλούρι λαμαρίνας χρησιμοποιήθηκε. Οι αριθμοί αυτοί θα βρίσκονται πάντα στα original certificate που έχουμε. Όλα τα γαλβανισμένα πηνία χάλυβα συνοδεύονται από πιστοποιητικά για να αποδείξουν την ποιότητα του χάλυβα μας


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΩΝ :

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Το σύστημα Framecad είναι μια σύγχρονη μέθοδος γρήγορης ,ποιοτικής κατασκευής, χρησιμοποιώντας ελαφριά χαλύβδινα πλαίσια. Tα συστήματα κατασκευής FRAMECAD κατασκευάζονται στη Ν. Ζηλανδία. Με τη χρήση δύο μηχανών Framecad, των TF350 και TF550 παράγουμε το προφίλ 89mm σε ένα λεπτό. πάχος 1,15 χιλιοστών και το προφίλ 150 χιλιοστών ξανά σε ένα λεπτό πάχος 1,15mm. Όλοι οι γαλβανισμένοι χάλυβες συνοδεύονται από πιστοποιητικά μύλων για να αποδείξουν την ποιότητα του χάλυβα μας. Θα αναφέρουμε ότι λόγο του προγράμματος FRAMECAD DETAILER έχουμε πλεονέκτημα να σχεδιάζονται με ακρίβεια τα έργα . Όπως ακριβώς προαναφέρονται στις στατικές μελέτες και στα αρχιτεκτονικά σχέδια. Οι μηχανές μας μπορούν να κόβουν 450 με 800 m / h λαμαρίνα ανάλογος σε τι ταχύτητα είναι Πλεονέκτημα όσο αφορά την επένδυση η μηχανή έχει την ευχέρεια να κτυπά και να τρυπά τις ενώσεις που συνδέονται οι βεργιές για τις τοιχοποιίες .Αυτό εξασφαλίζει μια ομαλή, επίπεδη επιφάνεια φινιρίσματος για εύκολη και ακριβή τοποθέτηση επένδυσης.

ΒΙΔΕΣ 

Σημείο διάτρησης: Σχεδιασμένο για χάλυβα BMT 0,95 έως 1,55 mm για προ-διάτρητο και μη διάτρητο


Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
Το Self Shaping Sharp Point ευθυγραμμίζει τις προ-διάτρητες οπές κατά τη συναρμολόγηση του
πλαισίου για ένα υψηλής ποιότητας, ακριβές φινίρισμα.
Το Self-tapping Drill Point έχει σχεδιαστεί για εύκολη διείσδυση σε βαρύτερο χαλύβδινο χάλυβα για
γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. 

Η εσοχή του X-Drive® προσφέρει αυξημένη ευστάθεια και μεγαλύτερη ροπή, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο το βίδωμα , μειώνοντας την κόπωση των εργαζομένων και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Εξασφαλισμένη ποιότητα , δοκιμασμένη και σχεδιασμένη για αντοχή και ικανότητα

 Βιομηχανοποίηση 

Κατασκευάζεται σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες και εγκεκριμένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001.

3 STEPS

Η εσοχή του X-Drive® προσφέρει αυξημένη ευστάθεια και μεγαλύτερη ροπή, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο το βίδωμα , μειώνοντας την κόπωση των εργαζομένων και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Εξασφαλισμένη ποιότητα , δοκιμασμένη και σχεδιασμένη για αντοχή και ικανότητα Βιομηχανοποίηση  Κατασκευάζεται σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες και εγκεκριμένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. 

Download PDF FILE : Screws - XDrive  

COILS 

Το πιο σημαντικό όπλο για τις κατασκευές ελαφρού τύπου είναι η ποιότητα του χάλυβα μας. Για πληροφορίες θα τις βρείτε πιο πάνω στα κείμενα , στην ιστοσελίδα μας ,καθώς και σε pdf αρχείο που σας έχουμε στείλει ( Πιο ακριβείς έννοιες στα Αγγλικά )

Download PDF File :  FRAMECAD 550

Download PDF File :  FRAMECAD 


MHXANEΣ ΤF550 TF350 

Παράγουμε 2 προφίλ (TF550 150X41X12X1.15 mm) ( TF350 89X41X12X1.15 mm)

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας καθώς και σε αρχείο pdf .