Τοιχοποιία

Εξωτερική Τοιχοποιία

Η εταιρεία DETIMA σας προσφέρει τελευταίας γενιάς εξωτερική τοιχοποιία για την προκάτ κατοικία σας. 

Εξωτερική τοιχοποιία τελευταίας γενιάς

Διογκωμένη Πολυστερίνη

Διογκωμένη Πολυστερίνη EPS 80 υλικό αυτοσβενόμενο και αδιάβροχο που λειτουργεί και ως φράγμα υδρατμών. Ικανοποιεί το γερμανικό πρότυπο DIN 18164. Ηχομονωτικό υλικό που απορροφά τόσο τον ήχο προσκρούσεως όσο και τον ήχο του τοίχο που μεταδίδεται δια αέρος.

Γυψοσανίδα

Γυψοσανίδα της εταιρείας Knauf, πάχους 12.5 mm που ικανοποιεί το γερμανικό πρότυπο DIN 18180. Διαθέτουν πιστοποιήσεις φυσικού γύψου, καθώς και βιολογικού ελέγχου.

OSB

OSB 11.5 mm Καναδικής προέλευσης εργοστασίου LP κατηγορίας 2-3 αδιάβροχο με μεγάλες μηχανικές ιδιότητες. Το υλικό αυτό κάνει τον τοίχο πιο στιβαρό δίνοντας την δυνατότητα να στερεώνουμε οποιοδήποτε βάρος σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου, χωρίς ειδική προσθήκη ούπα.

Ασφαλτική Μεμβράνη

Πρόκειται για στεγανοποιητικά φύλλα που τοποθετούνται στη βάση κάθε ξύλινου τοίχου. Προστατεύουν τους κορμούς από φθορές που θα μπορούσαν να έχουν από υγρασία στη βάση στήριξης.

Μεταλλική Γωνία Πάκτωσης

Με τις μεταλλικές αυτές γωνίες, η κατασκευή συνδέεται απόλυτα με τη βάση οπλισμένου σκυροδέματος. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε μια "δεμένη" κατασκευή με αυξημένες μηχανικές αντοχές βελτιωμένη και αντισεισμική συμπεριφορά.

Στριφώνη 

Σύνδεση επιμέρους τμημάτων τοιχοποιίας με χρήση στριφωνιών , τα οποία προσφέρουν ποιοτικότερη συναρμογή, αφού επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της εφαρμοζόμενης ροπής κατά το βίδωμα.

Δομικός χάλυβας

 Χαλύβδινο σκελετός, ο οποίος συνδεσμολογείται με χρήση στριφωνιών . Προσφέρει επιπρόσθετη στατική ενίσχυση στην κατασκευή.

Σύστημα Θερμοπρόσοψης

Με 10 cm διογκωμένη πολυστερίνη EPS 80 αυτοσβενόμενη και αδιάβροχη, μεγάλης αντοχής στην πρόσκρουση. Ελαστικός σιλικονούχος σοβάς που αποτρέπει την εμφάνιση ρωγμών και αδιαβροχοποιεί τον τοίχο. Ως αποτέλεσμα των ιδιοτήτων των ανωτέρω υλικών, η τοιχοποιία μας διαθέτει την μεγαλύτερη θερμομόνωση που μπορεί να επιτευχθεί, διότι έχει συντελεστή θερμοπερατώτητας Κ=0,11 W/m2K. Δηλαδή επιτυγχάνεται μείωση κατανάλωσης ενέργειας 75%-80% σε σχέση με τη συμβατική τοιχοποιία, δεδομένου ότι ο συντελεστής θερμοπερατώτητας της συμβατικής τοιχοποιίας είναι Κ=0,45 W/m2K έως Κ=0.60 W/m2K.